Broj poruka : 237 Datum upisa : 17.05.2009 Godina : 30 Lokacija : In my apartment...with...<3
Naslov: Hayley Williams Čet Jun 11, 2009 12:35 am
Posto si sad radnik evo tvoje sobe!
Hayley Williams Cesto ovde provodis vreme
Broj poruka : 132 Datum upisa : 08.06.2009 Godina : 28 Lokacija : Arandjelovac
Naslov: Re: Hayley Williams Čet Jun 11, 2009 9:18 am
-Super je, bas po mom ukusu!-rece Hayley. Onda je unela svoj kofer:
-Hmm, gde bih mogla da stavim svoje stvari? A, evo ga ormar! Medju tim stvarima bile su 2 majice:
2 para pantalona:
1 haljinica:
1 par patika:
1 par cipela:
1 par sobnih papuca:
Zatim je Hayley na natkaznu stavila neseser sa njenom sminkom i kozmetikom:
-Nesto sam zaboravila... Ah, da! Moja pidzama! Izvukla je komad odece iz kofera:
-Pa, to bi bilo to!-zadovoljno je rekla Hayley, stavila mindjuse u usi:
i otisla na posao.
Naslov: Re: Hayley Williams Pet Jun 12, 2009 12:00 pm
-Ah, kakav naporan dan...-rekla je Hayley srucivsi se na krevet.-Ali, moram sada da idem u shopping... Huh... Brzo se obukla i nasminkala. Pogledala se u ogledalo:
-Huh, dobro je ispalo... Oh!-naletela je na parce papira na podu.-Sta je ovo...? O, ne! To je bila njena slika kada je imala 13 godina:
-Fuj... Bolje da ovo niko ne vidi!-rekla je i sakrila sliku ispod kreveta.
Naslov: Re: Hayley Williams Pet Jun 12, 2009 12:57 pm
Hayley je usla u svoju sobu i zalepila na zid poster svoje omiljene grupe:
A zatim svih njih posebno:
-Huh, taman malo da osvezim sobu...-rece Hayley.
Poslednji izmenio Hayley Williams dana Sub Jun 13, 2009 1:32 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Naslov: Re: Hayley Williams Pet Jun 12, 2009 9:05 pm
Hayley je usla u svoju sobu snazno zalupivsi vratima. -Dosta mi je svega!!! Prvo me decko otkaci, a sad me ostavi i najbolja drugarica!!! Ovo je previse za mene...-rekla je. Uzela je njen dnevnik iz fioke:
"Dragi dnevnice, mislila sam da sam ispunila sve svoje snove-imam drugaricu o kojoj sam oduvek mastala, kad-eto ti sad! Zbog obicne sitnice smo se posvadjale i prekinule svaki kontakt! Kada bi samo mogao da razumes moj bol...
Extrañarte es mi necesidad, vivo en la desesperanza desde que tú ya no vuelves más. Sobrevivo por pura ansiedad, con el nudo en la garganta y es que no te dejo de pensar. Poco a poco el corazón va perdiendo la fe, perdiendo la voz.
Sálvame del olvido, sálvame de la soledad Sálvame del hastío, que estoy hecho a tu voluntad Sálvame del olvido, sálvame de la obscuridad Sálvame del hastío, no me dejes caer jamás
Me propongo tanto continuar, pero amor es la palabra que me cuesta a veces olvidar. Sobrevivo por pura ansiedad, con el nudo en la garganta y es que no te dejo de pensar. Poco a poco el corazón va perdiendo la fe, perdiendo la voz.
Sálvame del olvido, sálvame de la soledad Sálvame del hastío, que estoy hecho a tu voluntad Sálvame del olvido, sálvame de la obscuridad Sálvame del hastío, no me dejes caer jamás
Tvoja Hayley." Vratila je svoj dnevnik u fioku i pocela tiho da place i da govori kako mrzi sto je jos uvek ziva, kako bi volela da sto pre umre...
Naslov: Re: Hayley Williams Sub Jun 13, 2009 1:37 pm
Hayley je rekla:-Moram da pevam iako sam tuzna... Ako ne pevam, razocaracu moje fanove...
Naslov: Re: Hayley Williams Sub Jun 13, 2009 4:40 pm
Posle koncerta je Hayley usla u svoju sobu i pocela da place... Pustila je pesmu koja je opisivala njeno trenutno stanje: